den stora resan, Mark Levengood, Hugh laurie.

Godkväll!

Är det inte en super afton ikväll?

Först Den stora resan på SVT, yppert sevärd! Jag gillar den verkligen. Familjen i Indonisien , familjen Scheele är så otroligt roliga. Jag mår bra av dom.

Sen men inte minst är det HOUSE m.D ! Hurra Hurrej! Det är säsong 5 och det är bara härligt! Hugh laurie är englands främsta skådespelare, tycker jag. Bästa komikern kan man bestämt konstatera.

här kommer en länk till Mark Levengoods sommarprat. Ett tal till Nationen. Ett fall för den goda smaken. Varsågod.

http://www.sr.se/laddahem/podradio/sr_sommar_i_p1_070624040021.mp3

Och ps. jag löste ett hejdlöst klurigt matteproblem nyss.




to P to the O to the T to the T to the E to the R

Det här, gents and ladies, är min humor. Fan vad ballt att göra sådant här. den här är klockren. Jag som gillar rapp, Harry Potter, men framförallt Humor!
Enjoy! My name is H piddy

Dancing Kings, feel the beat from the tambourine!

Det här är två av mina största idoler. Om vi skulle visa något för några andra länder vad vi svenskar sysslar med, då hade jag visat det här.

 

sen kanske jag hade visat lite mer saker men jag hade iallafall börjat med det här.


Sveriges vanligaste djur. Barks roligaste klipp.



Det här klippet är med Filippa Bark. Ni som har missat henne har verkligen missat henne. Hon är väldigt rolig, och jag minns hur det var att gå i fyran och redovisa om Sveriges vanligaste djur: Flugan.

TACK FOKI!

Jag tror hon lärt mig att lägga in Youtube klipp! Är hon inte fenomenal!

Superbra! Här är hennes Blogg, den får ni inte missa!

http://fokis.se/

TACK


Youtube?

Är det någon som vet Hur man gör för att få youtube länkarna till rutor? så det blir som en liten skärm? och inte bara en trist länk? jag vill ju att min läsare ska kunna se dom här. Inte behöva klicka sig bort till roligheterna.
Puss och kram

Hurra!

Jag ser att jag har haft en besökare! En besökare varje i tre dagar! Hurra! DU är så välkommen hit!
Rhododendron börjar bli populär! Hallå! Hurra!
Välkommen åter!

Så roligt. sitt back and njut.

http://www.youtube.com/watch?v=5wTyI9xqy7U


Eller om den här är ännu roligare?!
Jag förstår inte HUR den kan ha så låga tittarnummer??

http://www.youtube.com/watch?v=pvDv0aa4CQo


Musik- Breathe, loves eats music.

Lilla blogg. Vilken dag det har varit. Jag ska berätta i etapper.

Började på ett nyttavsnitt i Matematiken idag. Vilket skämt. Jag har inte ens kommit igenom kapitel 2 på Matte AB. Och idag började vi alltså med C. Jag är inget matte geni, ibland är matte roligt. men oftast är det inte det så att säga.

 ( bild lånad från google. )
Till förmiddag hade jag en vän över till min lille lägenhet som hjälpte mig att skaffa spotify, ungerfär 2 år efter alla andra. Nu njuter jag. Av vaddå kanske ni undrar. GRODAN BOLL. Det ni.
Varför man lyssnar på Grodan boll, en tripp nostalgi bakåt. Jo för att man sjungit på en audition idag. Det gick åt hvete. Jag vill så gärna vara med. Men dom är proffitionella. fel stavning. I know. 
Men åandra sidan blev allting fel på audition. Så nervös att rösten försvann. Jag lyckades iallfall att INTE gråta där. Jag skämtade istället. Som tur var skrattade dom också. Jag grät när jag kom hem istället. 
Därför passar Grodanboll jättebra nu.  


Hej Matematik!

Har ni hört den? När jag avancerat mig lite så ska jag lägga upp ett ljudklipp. Kunde inte hitta den på Youtube. Det är en av Jonas Gardells skapelser, och den är så bra. Iställlet hittade jag det här klippet som jag inte sett ( !?!)

Här är länken:

http://www.youtube.com/watch?v=2URde4KOsXc

( och ja, jag ska lära mig att lägga upp Youtubeklipp. Tids nog min vän)

Hursomhelst. Jag ska studera Matematik ikväll samt kolla på Morden i Midsomer! Och eftersom det är Fredag och eftersom jag älskar mys. Så blir det vitt vin och kanske en vän som kommer över ikväll.

Hoppas Du får en trevlig kväll!

Bilden är lånad från Google.

Välkommen!

Ohh, så spännande! Ny blogg! Jag ser så mycket framemot att göra det här. Men jag märker redan nu hur långsamt det kommer att gå. Men på något sätt så ska väl allt lösa sig.
Det här är på inget sätt en jakt efter besökare eller chans att bli känd. Jag tror nog att jag tänker hålla bloggen hemlig för bekanta och anonym för er som hittar hit.

Jag vill lära mig att göra kategorier, och mycket bilder vill jag ha :DLånad från google.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0