Husmors tips:

Vilken nässpray ska man välja?

Du ska skaffa två:

Tunga artelleriet: Otrivin Comp.      Det är som en granat som spränger upp täbäsborrar. Inget rinnande inget täbbtande.

Under hela dagen: Renässans Menthol +.
Den får man använda hur mycket man vill! Det är bara saltlösning! Wonderbaum! och så blir det lite fräscht.

Den sista skulle jag vilja kalla för nässprayernas Rolls Royce. Det är tom. glasflaska!! 

Jag har en hel uppsjö av sådana här tips.  

Kommentarer
Postat av: Em

Here we go:



Fast länk till höger i bloggen:

När du är inloggad på blogg.se och kan läsa dina kommentarer så ser du ovanför rubriken "Kommentarer" ett fält där det står Inlägg, Bilder, Länkar etc. Klicka på "Länkar". Längst upp i höger hörn på den bilden du får upp står det "Ny länk", klicka där. Sen fyller du i, sökvägen är det samma som blogg-adressen och alias/namn är det namnet som blogg-ägaren har, till ex för mig är det "Egoinas mamma". Eventuellt kan du skriva in information i "beskrivning", den texten vill i så fall visas när någon drar med musen över din länk. Sen trycker du "lägg till länk" och tar upp din blogg, eventuellt trycker F5 för att uppdatera den och då skall länken finnas där.



Länk i inlägg:

Skriv ett inlägg och markera det ordet eller namnet du vill att skall länkas. Sen så ser du ovanför inlägget att det finns olika ploppar, det är bild av ett träd, sen står det HTML och sen kommer ett tecken, tryck på det tecknet (MEDAN ordet du vill ge en länk är markerat). Fyll i "länkens URL" med bloggadressen och klicka sen på "Infoga".



That´s it! :D



2009-12-13 @ 21:04:21
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0